Albóndigas de atún con salteado de guisantes

Albóndigas de atún con salteado de guisantes

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Albóndigas de atún con salteado de guisantes. One of my favorites. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de atún con salteado de guisantes is one of the most popular of current trending meals on earth. It is appreciated by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes yummy. Albóndigas de atún con salteado de guisantes is something that I have loved my entire life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de atún con salteado de guisantes, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de atún con salteado de guisantes delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can have Albóndigas de atún con salteado de guisantes using 14 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve that.

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas de atún con salteado de guisantes:

  1. filetes atún
  2. huevo
  3. pan rallado
  4. harina
  5. sal
  6. pimienta
  7. cilantro
  8. cebolleta fresca
  9. lata guisantes
  10. zanahoria
  11. tomates
  12. vino blanco
  13. pastillas caldo concentrado de verduras
  14. aceite de oliva virgen extra

Instructions to make to make Albóndigas de atún con salteado de guisantes

  1. Picamos muy menudito el atún, salpimentamos y echamos en un bol grande.
  2. Lavamos un poquito de cilantro y lo picamos muy menudito.
  3. Picamos la cebolleta muy menudita.
  4. Pelamos los tomates y los metemos en la picadora.
  5. Abrimos la lata de guisantes, enjuagamos y escurrimos.
  6. Pelamos la zanahoria y la partimos a daditos pequeños.
  7. En un plato echamos harina.
  8. Echamos dentro del bol con el atún, un huevo, el cilantro, un poco de cebolleta picada, un par de cucharadas de pan rallado, mezclamos muy bien y comenzamos a hacer bolas y las vamos echando en el plato con harina y las vamos harinando y colocando en otro plato.
  9. En una sartén con aceite de oliva freímos las albóndigas de atún sin dorarlas demasiado y las vamos poniendo en una fuente con papel absorbente.
  10. En una sartén con un poco de aceite de oliva vamos friéndolas cebolletas, cuando estén pochadas echamos el tomate triturado con un poco de sal y freímos unos 3/5 minutos y añadimos un vaso de vino y hervimos un minuto más a que se evapore el alcohol, a continuación echamos una pastilla de caldo concentrado, los guisantes, la zanahoria troceada y las albóndigas de atún que hemos sellado y lo hervimos todo junto durante unos 4/5 minutos y listas nuestras albóndigas de atún.
  11. Las albóndigas las puedes poner con otra guarnición que te guste más como patatas fritas, patatas cocidas, ensalada, judías verdes, etc..

As your experience and also self-confidence grows, you will find that you have more natural control over your diet plan and also adapt your diet plan to your personal preferences in time. Whether you intend to offer a dish that uses fewer or more ingredients or is a little bit more or less spicy, you can make simple changes to achieve this goal. Simply put, start making your dishes on time. When it comes to basic food preparation skills for novices you do not require to learn them but only if you grasp some simple food preparation techniques.

This isn't a complete overview to quick and also easy lunch recipes but its good something to chew on. With any luck this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this special food Simple Way to Prepare Favorite Albóndigas de atún con salteado de guisantes. Thanks so much for reading. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas en salsa verde

Rollitos de pechuga de pollo con calabacitas y mostaza

Espirales con albóndigas