Albóndigas, con un toque de sabor a roquefort

Albóndigas, con un toque de sabor a roquefort

Hello everybody, it is John, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Albóndigas, con un toque de sabor a roquefort. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas, con un toque de sabor a roquefort is one of the most popular of recent trending meals on earth. It's enjoyed by millions daily. It's easy, it is quick, it tastes yummy. They are fine and they look wonderful. Albóndigas, con un toque de sabor a roquefort is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas, con un toque de sabor a roquefort, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas, con un toque de sabor a roquefort delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can have Albóndigas, con un toque de sabor a roquefort using 19 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve that.

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas, con un toque de sabor a roquefort:

  1. ---- Para marinar la carne
  2. 1/2 kilo carne de pollo
  3. 1 cebolla pequeña
  4. 1 huevo
  5. 3 rebanadas Pan de molde mojado en leche
  6. 1 chorrito pequeño vino blanco
  7. 2 dientes de ajos
  8. Pimienta negra
  9. Sal
  10. ---- Para la salsa
  11. 1/2 pimiento rojo
  12. 2 pimientos verde
  13. 1 cebolla
  14. 1 poco menestra de paquete
  15. 1 taza guisantes
  16. Queso curado recién rallado
  17. Pimienta negra
  18. Tomillo
  19. Sal

Steps to make to make Albóndigas, con un toque de sabor a roquefort

  1. En un bol amplio, añadimos la carne picada, vamos añadiendo la cebolla picada en trozos pequeños, el vino blanco, el ajo picadito, un huevo, el pan empapado en leche, y roquefort fundido, sal y pimienta, y mezclar todo muy bien y dejar marinar en el frigorífico hasta el día siguiente.
  2. Al día siguiente si vemos demasiado blanda la masa de carne, podemos añadir un poco de pan rallado, vamos haciendo bolas y harinando y freír, solo le daremos un dorado suave, no muy fritas.Y reservar.
  3. Para la salsa, en una cazuela pochamos, la cebolla, el pimiento rojo y verde, le añadimos un chorrito de vino blanco y dejamos evaporar el alcohol. Añadimo la menestra y lo pochamos hasta que este tierno, añadimos toda la verdura en el vaso del batidor, añadimos un poco de agua y batir todo muy bien.
  4. Cuando tengamos todo bien batido, lo volvemos añadir a la cazuela, y con un poco de agua le damos el espesor que más nos guste, añadimos los guisantes y lo ponemos tiernos.
  5. Ahora vamos añadiendo las albóndigas y le damos un buen calentón a todo durante diez minutos, y añadimos el queso rallado, mover para que se funda y lo apartamos.
  6. A mi me gusta dejarlo para el día siguiente, esta más bueno, el sabor más concentrado.
  7. Espero que os allá gustado la receta, un abrazo y BUEN PROVECHO.

As your experience and confidence grows, you will certainly locate that you have extra natural control over your diet and adapt your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you intend to serve a dish that utilizes less or more components or is a little basically hot, you can make straightforward changes to accomplish this objective. In other words, start making your recipes in a timely manner. When it comes to standard cooking skills for novices you do not need to learn them however only if you grasp some simple food preparation strategies.

This isn't a full overview to fast as well as very easy lunch recipes but its good something to chew on. Ideally this will certainly obtain your creative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this exceptional food Simple Way to Make Any-night-of-the-week Albóndigas, con un toque de sabor a roquefort. Thank you very much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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