Sánduche de albóndigas

Sánduche de albóndigas

Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Sánduche de albóndigas. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Sánduche de albóndigas is one of the most favored of current trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes delicious. They're nice and they look wonderful. Sánduche de albóndigas is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Sánduche de albóndigas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Sánduche de albóndigas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Sánduche de albóndigas is 6 sánduches. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Sánduche de albóndigas estimated approx 1h 30 minutos.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Sánduche de albóndigas using 18 ingredients and 17 steps. Here is how you can achieve that.

Amo innovar y con esta receta espero hacer sonreir a su estómago 😁💜

Ingredients and spices that need to be Take to make Sánduche de albóndigas:

  1. 1 libra carne molida
  2. 1 cucharadita tomillo
  3. 1 cucharadita laurel
  4. 1 pizca sal
  5. 1 pizca pimienta
  6. 2 cucharaditas ajo en pasta
  7. 1 huevo
  8. 2 cucharadas miga de pan
  9. 1 Lechuga
  10. 1 chorrito vinagre blanco
  11. 2 aguacates medianos
  12. 4 tomates
  13. 1 cebolla y media blanca
  14. 1 pizca azúcar blanco
  15. Aceite para freír
  16. 1 chorrito aceite de oliva
  17. 6 tajadas queso doblecrema
  18. 2 panes baguette (Preferiblemente grandes)

Steps to make to make Sánduche de albóndigas

  1. Tomar la libra de carne molida y colocar en una olla.

    Añadir una pizca de sal, una pizca de pimienta, una cucharadita de tomillo y laurel, una cucharadita de ajo en pasta, un huevo y dos cucharadas de miga de pan.

    Revolver con las manos hasta que se mezclen los ingredientes.
  2. Luego hacer bolitas a partir de la mezcla anterior. Yo las hice de tamaño mediano y me salieron aproximadamente 24 bolitas.

    Si las quieren hacer de un tamaño más pequeño, no hay problema. 😊
  3. Precalentar un sartén con aceite, y cocinar las bolitas hasta que estén doradas por todos los lados.

    Retirar las albóndigas del sartén y colocarlas en un plato.
  4. Para preparar la salsa de tomate casera para las albóndigas.

    Tomar los 4 tomates y cortar cada tomate en 4 partes.
  5. Cortar una cebolla blanca en tiras.
  6. Añadir a una licuadora los tomates cortados, la cebolla cortada, una cucharadita de pasta de ajo, un chorrito de aceite de oliva, una pizca de sal y una pizca de azúcar.

    Licuar hasta que todos los ingredientes tengan la textura de una salsa.
  7. La salsa realizada en la licuadora, añadirla a una olla.

    Calentar a fuego medio hasta que la salsa cambie de color de rojo a naranja.
  8. Tomar las albóndigas cocinadas previamente y añadirlas a la salsa de tomate casera.

    Cocinar por 10 minutos.
  9. Mientras se cocinan las albóndigas.

    Tomar 4 hojas de una lechuga y triturar con las manos.

    Colocar la lechuga triturada en un bowl, añadir agua y un chorrito de vinagre blanco.

    Esperar 10 minutos para que se desinfecte.

    Retirar el agua y el vinagre.
  10. Tomar los dos aguacates, retirar la pepa y la cáscara.

    Triturar la pulpa con ayuda de un tenedor y añadir sal al gusto.
  11. Tomar un pan baguette y cortarlo en cuatro partes.

    Repetir el mismo proceso con el otro pan.

    Vamos a utilizar 6 pedazos de pan.
  12. Tomar cada pedazo de pan y abrirlo. De manera que nos quede en forma de sánduche.
  13. Agregar lechuga, la pasta de aguacate, las albóndigas con salsa de tomate.

    Por cada pedazo de pan añadir 4 albóndigas con salsa.
  14. Tomar media cebolla blanca y cortar en rodajas.

    Añadir a un sartén y esperar a que se cocine por 5 minutos y añadir salsa bbq.
  15. Añadir las rodajas de cebolla blanca a los sánduches.
  16. Añadir una tajada de queso doblecrema por cada sánduche.

    Calentar 1 minuto en el hornomicroondas.
  17. A servir!!🤩

As your experience as well as confidence expands, you will certainly find that you have much more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet plan to your individual tastes in time. Whether you intend to offer a recipe that utilizes fewer or even more components or is a little bit essentially spicy, you can make simple modifications to attain this goal. In other words, begin making your recipes in a timely manner. As for standard cooking abilities for beginners you do not need to discover them but only if you master some basic cooking strategies.

This isn't a full overview to fast and also simple lunch dishes but its great something to chew on. With any luck this will obtain your innovative juices moving so you can prepare tasty dishes for your household without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Homemade Sánduche de albóndigas. Thanks so much for reading. I'm sure you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Lentejas con chorizo y morcilla

Lentejas con chorizo, morcilla y costilla