Albóndigas crocantes (pan relleno)
Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Albóndigas crocantes (pan relleno). It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas crocantes (pan relleno) is one of the most popular of recent trending meals on earth. It's enjoyed by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes yummy. Albóndigas crocantes (pan relleno) is something which I have loved my entire life. They're nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas crocantes (pan relleno), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas crocantes (pan relleno) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas crocantes (pan relleno) is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas crocantes (pan relleno) estimated approx 1 hora y media.
To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Albóndigas crocantes (pan relleno) using 17 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.
Esta es la primer receta que subo a la plataforma, luego de años de usuario pasivo, estoy estudiado cocina y hoy se me dio por inventar algo con lo que tenía en casa, y experimentar con nuevos condimentos que no había probado en plenitud como lo es el tadoori, una mezcla de especias muy utilizado en la cocina de India y Pakistán, sumamente aromatico y muy rico sabor.
Espero les guste y se animen a probar!
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas crocantes (pan relleno):
- Masa
- 650 g harina
- 25 g levadura
- 1 cda azúcar
- 1/2 taza aceite
- C/n agua tibia
- A gusto Orégano y sal
- Relleno
- 400 g carne picada
- 50 g panceta
- 100 g baby carrot
- 70 g cebolla
- 100 g huevos
- 1 cda tandoori
- 1 cda mostaza en polvo
- 1 cda merquen
- A gusto sal y pimienta
Steps to make to make Albóndigas crocantes (pan relleno)
- En primer lugar se deja leudar la levadura con el azúcar, una cucharada de harina y una taza de agua. Una vez el fermento haya crecido hasta unas dos o tres veces su tamaño, hacemos una corona con la harina, en el exterior de la misma extendemos la sal (hay que evitar contacto de primera mano con el fermento) y el orégano (opcional) y en el centro incorporamos aceite, levadura y agua levemente tibia. Integramos todos los ingredientes y se amasa bien hasta que quede tierna y suave.
- Dejamos leudar la preparación anterior mientras preparamos el relleno. Picar finamente todos los ingredientes y mezclarlos, aquí adicionamos los condimentos (tandoori, mostaza, merquen, sal y pimienta). Se incorporan los huevos a la preparación y se lleva a fuego bajo para cocinar levemente los huevos y sacarles un poco la humedad. (En la foto aún no había incorporados huevos ni condimentos). No es necesario cocinarlo a la sartén, puesto que luego irán al horno.
- Una vez leudada la masa, cortamos en trozos y formamos pequeños brillos, yo los hice de unos 60-70 gramos, nuevamente dejamos leudar, siempre cubierto por un paño limpio.
- Una vez leudados los bollos, vamos a estirarlos en forma de disco y le vamos a poner en el centro una porción de nuestro relleno, para esto tomamos el peso de todo el relleno y lo dividimos en la cantidad de bollos (para esta preparación utilicé 40g de relleno para un total de 15 bollos) cerramos con cuidado y vamos colocandolos pegados unos a otros con la parte del cierre hacia abajo en una asadera previamente aceitada.
- Para terminar se pueden pintar con huevo y luego espolvorear con sésamo, en mi caso no tenía más huevos y lo hice con aceite, entonces las semillas lamentablemente se adhirieron a la masa
- Se pueden presentar solos o con algún acompañamiento, con algunos dips tal vez de mayonesa o alguna salsa.
As your experience and confidence grows, you will discover that you have extra natural control over your diet regimen and also adapt your diet regimen to your personal tastes in time. Whether you want to offer a dish that makes use of less or more active ingredients or is a little bit basically zesty, you can make easy modifications to achieve this objective. Simply put, begin making your recipes on schedule. As for fundamental cooking skills for novices you don't require to discover them yet just if you master some straightforward food preparation strategies.
This isn't a total guide to fast and easy lunch recipes but its excellent something to chew on. Ideally this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Any-night-of-the-week Albóndigas crocantes (pan relleno). Thanks so much for reading. I am confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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