Salsa de azafrán para albóndigas

Salsa de azafrán para albóndigas

Hello everybody, it's John, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Salsa de azafrán para albóndigas. One of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Salsa de azafrán para albóndigas is one of the most well liked of current trending meals on earth. It is easy, it's fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. They are fine and they look wonderful. Salsa de azafrán para albóndigas is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Salsa de azafrán para albóndigas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Salsa de azafrán para albóndigas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Salsa de azafrán para albóndigas is 3-4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Salsa de azafrán para albóndigas estimated approx 30 minutos.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Salsa de azafrán para albóndigas using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Hoy quiero compartir con todos ustedes solo una parte de este exquisito plato...¡la salsa!...¿por qué ?, porque debo ser honesta, las albóndigas, que en este caso son de pavo, no las preparé yo, son envasadas, no obstante, las incluyo en la preparación y presentación del plato porque pueden prepararlas como lo hacen habitualmente y servirlas con ésta salsa que les aseguro les va a encantar porque aparte de que el plato llama la atención por su lindo color y por la delicadeza de su sabor, nos saca de las tradicionales albóndigas atomatadas. Como no quiero quedar al debe con los más de mil seguidores que me honran visitando y preparando mi cocina diaria, prometo en breve, publicar la receta de éstas ricas bolitas, uno de mis platos predilectos desde niña y que tantos recuerdos me traen de mi master chef personal... mi madre... Con cariño, los invito a preparar esta rica salsita y a utilizar uno de los condimentos más nobles y representativos de la cocina de mi España querida ¡el azafrán! que no solo se utiliza para dar color y sabor al arroz... ¡bon apetit!

Ingredients and spices that need to be Get to make Salsa de azafrán para albóndigas:

  1. 200 cc. caldo de pollo (natural o preparado con concentrado de ave)
  2. 150 cc. vino blanco
  3. 1 cebolla mediana picada finamente
  4. 1 o 2 dientes de ajo rallados
  5. 1 cucharadita harina corriente
  6. 10 pelitos azafrán
  7. 7 cucharadas aceite vegetal
  8. 16 albóndigas de res, pavo o pollo naturales o envasadas

Instructions to make to make Salsa de azafrán para albóndigas

  1. Preparar y alistar todos los ingredientes señalados. Calentar el aceite y sofreír a fuego medio-bajo el ajo y la cebolla hasta que se torne transparente. Añadir la cucharadita de harina, mezclar y sofreír un minuto más.
  2. Incorporar el vino y dejar que suelte el hervor. Una vez que el vino haya hervido un minuto, agregar el caldo de pollo y esperar que el líquido vuelva a hervir. Una vez que el caldo suelte nuevamente el hervor, incorporar los pelitos de azafrán, mezclar suavemente, siempre a fuego medio-bajo, dejar que la salsa se cocine un par de minutos.
  3. Transcurrido el tiempo señalado, verificar el punto de sal y licuar la salsa para obtener una textura fina y suave, reservar. Pasar las albóndigas por una delgada capa de harina y freírlas un minuto por lado, retirarlas del aceite y reservar sobre papel de cocina absorbente. Vaciar la salsa licuada a una sartén o cacerola de base extendida y agregar las albóndigas.
  4. Tapar la sartén o cacerola y cocinar a fuego medio-bajo 10 ó15 minutos para que la salsa se reduzca y espese un poco (las salsas deben tener consistencia semi líquida), el alcohol del vino se haya evaporado por completo y las albóndigas completen su cocción. Servir caliente con el acompañamiento que se desee y bañadas en la salsa.

As your experience as well as self-confidence expands, you will discover that you have extra natural control over your diet plan and adjust your diet plan to your personal tastes gradually. Whether you wish to serve a dish that makes use of less or more active ingredients or is a bit basically hot, you can make straightforward adjustments to attain this goal. Simply put, start making your recipes promptly. As for standard food preparation abilities for newbies you do not need to learn them yet just if you master some basic cooking methods.

This isn't a full guide to quick as well as simple lunch recipes yet its excellent food for thought. With any luck this will certainly obtain your creative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your household without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this special food Recipe of Perfect Salsa de azafrán para albóndigas. Thanks so much for your time. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Lentejas con chorizo y morcilla

Lentejas con chorizo, morcilla y costilla