Garbanzos y espinacas con albondigas de carne

Garbanzos y espinacas con albondigas de carne

Hey everyone, it's Brad, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Garbanzos y espinacas con albondigas de carne. It is one of my favorites. This time, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Garbanzos y espinacas con albondigas de carne is one of the most favored of current trending foods in the world. It is easy, it is quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. Garbanzos y espinacas con albondigas de carne is something which I have loved my entire life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Garbanzos y espinacas con albondigas de carne, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Garbanzos y espinacas con albondigas de carne delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Garbanzos y espinacas con albondigas de carne is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Garbanzos y espinacas con albondigas de carne estimated approx 50 minutos.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Garbanzos y espinacas con albondigas de carne using 19 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients and spices that need to be Take to make Garbanzos y espinacas con albondigas de carne:

  1. 600 gr. garbanzos secos
  2. 3 dientes ajo (para hervir los garbanzos)
  3. 350 gr. espinacas frescas
  4. 2 cebollas grandes
  5. 4 dientes ajo
  6. 2 tomates maduros
  7. el caldo de cocer los garbanzos
  8. 1 cucharada rasa de pimentón dulce
  9. sal
  10. aceite de oliva
  11. para las albóndigas:
  12. 600 gr. carne picada (ternera, cerdo, pollo o mezclada)
  13. 1 diente ajo picado
  14. perejil picado
  15. sal
  16. pimienta negra molida
  17. 2 huevos enteros
  18. 2 cucharadas llenas de pan rallado
  19. harina para enharinar

Instructions to make to make Garbanzos y espinacas con albondigas de carne

  1. Para cocer los garbanzos, ponerlos en remojo con agua fría, durante 12 horas. Al día siguiente, escurrir el agua y lavarlos. Poner una olla al fuego con los 3 dientes de ajo, sin pelar y cuando hierva, añadir los garbanzos escurridos; cocer hasta que estén a punto, entre 40 minutos y 1 hora. 15 minutos antes de retirarlos del fuego, salar. Se pueden cocer con antelación y guardar en la nevera hasta 3 días, o congelar hasta que tengamos que utilizarlos. Si utiliza garbanzos comprados cocidos, lavar al sacarlos del bote, y no guardar el jugo que traen, mejor poner caldo de verduras, de pollo, o agua a la cazuela.
  2. El día anterior, mezclar todos los ingredientes de las albóndigas, excepto la harina y reservar en la nevera en un recipiente tapado, hasta al día siguiente.
  3. Lavar las espinacas, escaldar con poca agua y sal; retirar del agua y dejar enfriar. Cuando estén fríos, cortar y exprimir bien. Reservar.
  4. Haga las albóndigas con las manos y enharínelas; hacer caer la harina sobrante... Freírlas con un chorro de aceite, dejándolas bien doradas por todos lados. Reservar..
  5. En el mismo aceite, añadir si es necesario, sofreír la cebolla y los ajos, todo cortado muy pequeño, para que con la cocción posterior se deshagan. Cuando la cebolla esté bien cocida, añadir las espinacas; cocer un par de minutos y luego poner el pimentón y el tomate pelado, sin semillas y rallado o triturado. Cocer 3 0 4 minutos y añadir las albóndigas y parte del caldo de cocer los garbanzos... cocer 15 minutos, con la cazuela tapada y con poco fuego.
  6. Pasados ​​los 15 minutos, añadir los garbanzos y si más caldo si hace falta. Tapar la cazuela y cocer 15 minutos más a fuego bajo. Servid a mesa bien caliente. Buen provecho!

As your experience and confidence grows, you will discover that you have much more natural control over your diet regimen and also adapt your diet to your individual preferences over time. Whether you intend to serve a recipe that uses less or more components or is a little bit basically zesty, you can make basic adjustments to attain this objective. Simply put, start making your recipes on time. As for fundamental cooking abilities for novices you do not need to discover them yet only if you understand some easy cooking strategies.

This isn't a full overview to quick as well as very easy lunch recipes but its excellent something to chew on. Ideally this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this special food Step-by-Step Guide to Prepare Speedy Garbanzos y espinacas con albondigas de carne. Thanks so much for your time. I am sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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