Albóndigas en salsa de tomate a la jardinera

Albóndigas en salsa de tomate a la jardinera

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Albóndigas en salsa de tomate a la jardinera. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas en salsa de tomate a la jardinera is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is appreciated by millions every day. It's easy, it is quick, it tastes delicious. They're nice and they look fantastic. Albóndigas en salsa de tomate a la jardinera is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa de tomate a la jardinera, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa de tomate a la jardinera delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas en salsa de tomate a la jardinera is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas en salsa de tomate a la jardinera estimated approx 50 minutos.

To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can have Albóndigas en salsa de tomate a la jardinera using 22 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Videoreceta: https://www.youtube.com/watch?v=C2oSQcFn2Qg
Guiso de albóndigas tiernas y jugosas en una salsa riquísima.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas en salsa de tomate a la jardinera:

  1. ---------- Ingredientes albóndigas
  2. 700 g Carne picada de cerdo
  3. 400 g Carne picada de pollo o pavo
  4. 2 Huevos grandes
  5. Al gusto Piñones
  6. 4 Dientes Ajos
  7. Al gusto Perejil
  8. 2 Cucharadas Leche
  9. 5 Cucharadas Pan rallado (O lo que admita)
  10. Sal, pimienta, y harina para rebozar.
  11. --------- Ingredientes para la salsa:
  12. 1 Cebolla mediana
  13. 5 Dientes Ajos (Sin pelar y con un corte)
  14. 15 g Pimienta en grano
  15. 12 Champiñónes (Medianos a grandes)
  16. 2 Zanahorias medianas
  17. 2 Hojas Laurel
  18. 100 g Guisantes (Frescos o congelados)
  19. 300 g Tomate natural triturado
  20. 1 Cucharita Azúcar
  21. 250 ml Agua (Aproximado)
  22. Aceite de oliva virgen extra, sal y (colorante alimentario, opcional)

Instructions to make to make Albóndigas en salsa de tomate a la jardinera

  1. Preparamos el majado con los ajos pelados y cortados, el perejil, pimienta molida y la sal, en un bol adecuado con toda la carne picada le incorporamos el majado, los huevos, un puñadito de piñones (Opcional), la leche y 5 cucharadas del pan rayado o el que admita; Removemos muy bien y dejamos reposar mientras córtanos todas nuestras verduras.
  2. Para hacer las albóndigas nos mojamos las manos y vamos cogiendo porciones de carne y las redondeamos con las manos, las ponemos en una fuente con harina y enharinamos todas. Se cubre el fondo de una sartén y freímos las albóndigas a fuego medio para que no se queme la harina.
  3. Las albóndigas las freiremos hasta que estén bien doradas.
  4. El mismo aceite de la sartén de freír las albóndigas lo vertemos en la olla a presión y en el rehogamos la cebolla troceada, los ajos sin pelar y con un pequeño corte, los granos de pimienta, las hojas de laurel, cuando este rehogada la cebolla incorporamos la zanahoria y los champiñones troceados a cuartos, cuando estén rehogados incorporamos los guisantes, removemos un poquito y incorporamos el tomate y le ponemos una cucharita de azúcar, freímos unos 5 o 6 minutos, le añadimos un poco de colorante alimentario (Opcional) y removemos un poco.
  5. le incorporamos todas las al albóndigas removemos con cuidado y cubrimos con agua justo hasta cubrirlas, cuando empiecen a hervir tapamos la olla, cuando alcance la presión bajamos a fuego lento durante 15 minutos, transcurridos ese tiempo apagamos el fuego y dejamos unos 3 minutos, le quitamos la presión a la olla y destapamos y listo para comer, delicioso. Probadlo os va a encantar.

As your experience as well as confidence expands, you will discover that you have more natural control over your diet and adjust your diet plan to your individual tastes gradually. Whether you want to offer a recipe that utilizes less or more components or is a little bit essentially hot, you can make straightforward adjustments to accomplish this goal. In other words, start making your recipes on time. When it comes to standard food preparation skills for novices you do not require to learn them yet just if you understand some basic food preparation strategies.

This isn't a complete guide to fast and also easy lunch dishes yet its excellent something to chew on. Ideally this will get your innovative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your household without doing way too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this special food How to Prepare Super Quick Homemade Albóndigas en salsa de tomate a la jardinera. Thanks so much for your time. I'm confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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