Albóndigas de cazón

Albóndigas de cazón

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Albóndigas de cazón. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de cazón is one of the most well liked of current trending foods in the world. It is simple, it's quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. They are nice and they look fantastic. Albóndigas de cazón is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de cazón, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de cazón delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de cazón is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de cazón estimated approx 50 minutos.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can have Albóndigas de cazón using 16 ingredients and 11 steps. Here is how you cook it.

Normalmente asociamos el cazón al adobado, que lo bordan en el sur. Pero hay múltiples formas de prepararlo. Desde marmitako hasta estas albóndigas.

Además, lo bueno de esta receta es que es de las que se pueden dejar preparadas de un día para otro, o bien se pueden congelar para tomar en cualquier momento. Nada fácil con el pescado, aunque de vez en cuanto os intento dar alguna idea de este estilo.

Hay que comer pescado, eso lo sabemos todos, pero la complicación de introducirlo en nuestra dieta diaria acaba relegándolo a ocasiones especiales o fines de semana.

Por eso, y ya desde hace tiempo, os propongo recetas de las de dejar preparado de un día para otro, para que ya no haya excusa para esto del pescado.

En este caso, partiendo de la base de la receta de cazón en adobo, he hecho estas albóndigas, que “mal que en mis labios suene”, como decía mi bisabuela, están de vicio.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas de cazón:

  1. 0.5 cebolla
  2. 500 grs cazón
  3. 1 cucharada comino
  4. 100 grs miga de pan
  5. Leche
  6. Sal
  7. Harina
  8. Aceite
  9. Ingredientes para la salsa
  10. 0.5 cebolla
  11. 1 zanahoria
  12. 0.5 pimiento verde
  13. 1 vaso vino blanco
  14. 1 sobre azafrán molido (¡ni se os ocurra usar colorante!)
  15. Vaso y medio de agua
  16. Aceite

Instructions to make to make Albóndigas de cazón

  1. Limpiamos el cazón retirándole las espinas.
  2. Picamos la cebolla muy fina y la sofreímos en aceite a media temperatura durante unos minutos, hasta que se vuelva transparente.
  3. En un plato hondo pondremos la miga de pan con leche (mejor si está a temperatura ambiente o algo templada). Dejaremos que se empape bien la miga.
  4. Mezclamos el cazón con la cebolla, la miga escurrida, el comino y la sal.

    Picamos todo hasta que quede una masa.
  5. Hacemos unas bolas de tres centímetros de diámetro, aproximadamente, y las pasamos por la harina.
  6. Freímos las bolas en abundante aceite hasta que se doren por el contorno.
  7. Retiramos las albóndigas ya hechas a un plato con papel absorbente.
  8. Hacemos la salsa. Para ello pondremos en una cacerola un poco de aceite y echamos la cebolla, zanahoria y pimiento verde.
  9. Pasados 5 minutos agregamos el vino blanco y el agua. Subimos la temperatura para que hierva durante 5 minutos más.
  10. Agregamos el azafrán y la sal y pasamos por la batidora la salsa.
  11. En la misma cazuela en la que tengamos la salsa añadiremos las albóndigas. Dejaremos que se hagan con la salsa durante otros cinco o diez minutos, para que cojan el sabor.

    Se pueden servir con arroz en blanco.

    Buen provecho

As your experience and also confidence expands, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet regimen and adapt your diet to your individual tastes in time. Whether you want to serve a recipe that utilizes fewer or more active ingredients or is a bit essentially hot, you can make easy modifications to achieve this objective. To put it simply, begin making your dishes promptly. As for basic cooking abilities for newbies you do not require to learn them but just if you master some easy cooking methods.

This isn't a total overview to fast and very easy lunch dishes yet its excellent food for thought. Hopefully this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Any-night-of-the-week Albóndigas de cazón. Thanks so much for your time. I'm confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Lentejas con chorizo y morcilla

Lentejas con chorizo, morcilla y costilla