Albóndigas con tomate casero

Albóndigas con tomate casero

Hello everybody, it is Jim, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Albóndigas con tomate casero. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas con tomate casero is one of the most popular of current trending meals on earth. It is enjoyed by millions daily. It's easy, it is fast, it tastes delicious. Albóndigas con tomate casero is something that I have loved my entire life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas con tomate casero, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas con tomate casero delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas con tomate casero is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas con tomate casero estimated approx 75 minutos.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas con tomate casero using 15 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve that.

Ayer preparé albóndigas para los nietos y una de mis hijas que no comió en casa se llevo este tupper. Total que vi el concurso pero nunca me acuerdo de llamar a alguno de mis nietos para que le saquen la foto y no suelo tener la cámara cerca y mi telefono las hace falta...

Cuando se las llevó le dije que le hiciese una foto y me las ha mandado al correo y por eso tardé en poner la receta. Espero que os guste y la disfrutéis.

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas con tomate casero:

  1. 1 Kg carne picada
  2. Pimienta negra molida
  3. Almendras picadas
  4. Limón (Ralladura + zumo)
  5. Pan rallado
  6. 3 tomates maduros
  7. 1 bote tomates pelados pero no cortados
  8. 1 berenjena
  9. 1 calabacín
  10. Piñones
  11. 1 vasito vino tinto
  12. El zumo de tomate del bote
  13. 1 pimiento rojo
  14. 4 dientes ajo
  15. Aceite de Oliva

Instructions to make to make Albóndigas con tomate casero

  1. Lavamos el pimiento, pelamos el ajo, rallamos los tomates y cortamos el tomate del bote a trozos pequeños. Ponemos aceite de oliva en la base de la cazuela y echamos el ajo pelado y el pimiento a trocitos.
  2. Lavamos y cortamos la berenjena y el calabacín a tacos muy pequeños. Lo echamos también al fuego. y vamos moviendo poco a poco todo. (Eché unas hojitas de laurel, pero no siempre tengo).
  3. Pico la almendra en el mortero y la dejo hasta que toda la verdura está frita.
  4. Mientras, me pongo a hacer la masa de la carne: Pongo la carne picada con la ralladura de limón, el zumo del limón, la pimienta negra molida, sal, un puñado de pan rallado, piñones y un ajo a mini trozos. Lo mezclo todo bien y hago las bolitas.
  5. Pongo en una cazuela más grande la base con aceite de oliva. Sigo moviendo la verdura y echo aquí la almendra partida para que se fría un poco. Pongo las albóndigas y las frío un poco.
  6. Paso el pisto sin los ajos por el chino para que los nietos no vean la verdura. Lo vuelvo a la olla con el vaso de vino y el zumo del tomate de bote. Lo dejo a fuego lento mientras frio todas las albóndigas.
  7. Mezclo en la olla grande el tomate y las albóndigas y lo dejo a fuego lento como media hora para que se terminen de cocer por dentro y estén más blanditas.

As your experience and confidence expands, you will discover that you have extra all-natural control over your diet as well as adjust your diet to your personal preferences over time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of fewer or more ingredients or is a little bit more or less hot, you can make simple changes to attain this goal. To put it simply, start making your recipes promptly. When it comes to basic cooking abilities for beginners you do not need to learn them yet only if you master some easy food preparation strategies.

This isn't a total guide to quick and also very easy lunch recipes yet its great food for thought. Ideally this will obtain your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing way too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Simple Way to Prepare Any-night-of-the-week Albóndigas con tomate casero. Thank you very much for your time. I'm sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Lentejas con chorizo y morcilla

Lentejas con chorizo, morcilla y costilla