Albóndigas con sepia y mejillones

Albóndigas con sepia y mejillones

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Albóndigas con sepia y mejillones. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Albóndigas con sepia y mejillones is one of the most popular of current trending foods in the world. It's simple, it's fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. Albóndigas con sepia y mejillones is something which I have loved my whole life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas con sepia y mejillones, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas con sepia y mejillones delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas con sepia y mejillones is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas con sepia y mejillones estimated approx 60 minutos.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Albóndigas con sepia y mejillones using 20 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.

Hola buenas tardes, aquí os presento esta receta. Rica rica, y muy fácil de hacer, espero que os guste. Gracias por vuestros comentarios....

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas con sepia y mejillones:

  1. 500 gr. carne picada de cerdo
  2. 2 kilos sepia blanca
  3. 2 kilos mejillones
  4. Pimienta negra molida
  5. Sal
  6. 1 diente ajo
  7. 1 ramillete perejil
  8. 1 rebanada pan remojado en leche
  9. 2 huevos
  10. Aceite de oliva para freír las albóndigas
  11. Harina para rebozar las albóndigas
  12. ----- Ingredientes para la salsa
  13. 1 cebolla grande
  14. 3 dientes ajos
  15. 4 tomates maduros rallados
  16. 50 ml. vino blanco seco
  17. 0.5 cucharada harina
  18. caldo de los mejillones
  19. Sal
  20. Unas ramitas perejil

Steps to make to make Albóndigas con sepia y mejillones

  1. Lo primero que hacemos es limpiar los mejillones, ponemos una olla al fuego y añadimos medio vasito de agua y dejamos que se caliente, cuando esta caliente añadimos los mejillones y tapamos, dejamos a fuego mínimo, cuando están abiertos las conchas retiramos del fuego y reservamos.
  2. Ponemos la carne picada en un bol y añadimos, los huevos, la sal, el pan remojado en leche bien escurrido, la pimienta negra, si puedes que sea recién molida que da mejor sabor y el perejil y el ajo machacado. Mezclamos bien con un tenedor y hacemos bolas y las pasamos por harina y reservamos. Ponemos una sartén con aceite de oliva y las doramos y las vamos sacado en una bandeja, cuando tenemos todas las albóndigas fritas las reservamos. Colamos el aceite de freír las albóndigas y lo pasamos en la cazuela donde vamos hacer la salsa.
  3. Cortamos la cebolla en dados pequeños y doramos un poco. A continuación añadimos la sepia cortada en trozos no muy grandes, el vino y rehogar hasta que reduzca el agua y el vino.
  4. Cuando a reducido el agua de la sepia añadimos 2 dientes de ajos cortados finos y le damos unas vueltas, a continuación añadimos el tomate rallado y dejamos que se haga bien el sofrito, cuando esta el sofrito bien añadimos la harina y rehogamos. A continuación añadimos el caldo de los mejillones. Pelamos el diente de ajo que nos queda y lo machacamos en el mortero junto con el perejil con una pizca de sal, cuando esta machacado le ponemos 1 vaso de agua y removemos y lo añadimos a la salsa, a continuación echamos las albóndigas y dejamos a fuego lento, dejamos cocer 20 minutos, cinco minutos antes de retirar del fuego echamos los mejillones y probamos de sal.
  5. Aquí os dejo este plato súper rico.

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet plan and adapt your diet plan to your individual tastes over time. Whether you intend to serve a recipe that uses less or even more ingredients or is a little bit basically spicy, you can make straightforward modifications to attain this goal. In other words, start making your recipes on time. When it comes to standard food preparation abilities for beginners you don't need to discover them however just if you understand some simple cooking techniques.

This isn't a full overview to fast and also very easy lunch dishes but its excellent food for thought. Ideally this will get your innovative juices streaming so you can prepare delicious meals for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this special food Easiest Way to Make Award-winning Albóndigas con sepia y mejillones. Thanks so much for your time. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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