Albóndigas en salsa española

Albóndigas en salsa española

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Albóndigas en salsa española. It is one of my favorites. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Albóndigas en salsa española is one of the most well liked of current trending foods in the world. It is appreciated by millions daily. It's easy, it is quick, it tastes yummy. Albóndigas en salsa española is something that I have loved my entire life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa española, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa española delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas en salsa española is 2-3 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas en salsa española estimated approx 40 min.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas en salsa española using 11 ingredients and 14 steps. Here is how you can achieve that.

He preparado este plato de albóndigas con la idea poder congelar en varias raciones. Esto ayuda mucho cuando tienes un niño pequeño.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas en salsa española:

  1. 500 gr carne picada de ternera
  2. 500 gr carne picada de cerdo
  3. 2 huevos
  4. 3 dientes ajo
  5. 1 rebanada pan bimbo sin corteza mojado en leche
  6. 1 puñado perejil
  7. 1/2 cucharadita comino
  8. Harina
  9. 1 vaso vino blanco
  10. 2 vasos caldo de carne
  11. Aceite, sal y pimienta

Instructions to make to make Albóndigas en salsa española

  1. En un recipiente o bol ponemos la carne picada de cerdo y ternera, la rebanada de pan molde sin corteza (previamente se habrá empapado bien en leche), los 2 huevos, los dientes de ajo picados, el perejil picado y el comino
  2. Mezclamos bien todos los ingredientes CON LAS MANOS, hasta que quede una masa homogénea
  3. Cogemos porciones para hacer bolitas de unos 4 cm aproximadamente. Las pasamos por harina y las dejamos en una fuente hasta haber acabado con toda la masa.
  4. En una sartén bien grande, ponemos un generoso chorro de aceite de oliva. Lo calentamos a fuego medio e introducimos en el una a una, todas las albóndigas.
  5. Las cocinamos hasta que hayan cogido algo de color pero sigan crudas en su interior. Es importante hacer este paso a una potencia de fuego moderada, para que la harina no se queme.
  6. Retiramos todas las albóndigas del aceite y las reservamos.
  7. En el aceite restante, añadimos el vino. Dejamos que comience de nuevo a hervir, para que evapore el alcohol y entonces será cuando añadamos el caldo.
  8. Yo en lugar de usar la misma sartén donde se han frito las albóndigas, he cambiado el aceite a una cazuela grande.
  9. Como no tenía caldo he puestos dos vasos de agua y un dadito de avecrem
  10. Removemos con una varilla, para ligar todos los ingredientes hasta que espese un poco
  11. Volvemos a introducir las albóndigas en la salsa española o castellana y dejamos cocinar todo unos 15 minutos más. Tiempo suficiente para que la salsa reduzca un poco más y las albóndigas terminen de cocinarse en su interior, mientras absorben el sabor de la salsa.
  12. En este caso no le he puesto pero siempre se pueden añadir unas verduritas. Troceas zanahoria y cebollita. La pochas bien en el aceite y ya después metes el vino blanco.
  13. Por último puedes añadir casi al final, mientras se cuecen las albóndigas con la salsa, unos guisantitos.
  14. La foto no es mi mejor presentación pues vamos a ir congelando. En cuanto puefa pongo más fotos.

As your experience as well as confidence expands, you will discover that you have much more all-natural control over your diet plan and adapt your diet plan to your individual preferences gradually. Whether you want to serve a recipe that makes use of less or more components or is a little bit essentially zesty, you can make simple changes to attain this goal. To put it simply, begin making your dishes on time. As for basic food preparation abilities for beginners you don't need to discover them however just if you master some easy cooking strategies.

This isn't a full overview to fast and very easy lunch recipes but its excellent something to chew on. With any luck this will certainly obtain your creative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this special food Recipe of Award-winning Albóndigas en salsa española. Thank you very much for reading. I am sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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