Albóndigas de ternera en salsa con guisantes

Albóndigas de ternera en salsa con guisantes

Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Albóndigas de ternera en salsa con guisantes. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de ternera en salsa con guisantes is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's simple, it's fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. They are fine and they look wonderful. Albóndigas de ternera en salsa con guisantes is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de ternera en salsa con guisantes, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de ternera en salsa con guisantes delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de ternera en salsa con guisantes is 6 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de ternera en salsa con guisantes estimated approx 50 minutos.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas de ternera en salsa con guisantes using 26 ingredients and 16 steps. Here is how you can achieve it.

#abecedario

Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas de ternera en salsa con guisantes:

  1. Albóndigas:
  2. 500 gr. carne de ternera y cerdo picada
  3. 1 huevo
  4. 3 cucharadas colmadas pan rallado
  5. 2 dientes ajo
  6. 6 tallos perejil fresco
  7. 1 pizca pimienta blanca molida
  8. 1 pizca pimienta negra molida
  9. 1 pizca pimentón ahumado de La Vera
  10. Harina común
  11. Sal gruesa de roca
  12. Aceite de oliva virgen extra para freír
  13. Para la salsa:
  14. 200 gr. guisantes finos
  15. 1 pimiento verde italiano
  16. 1/2 pimiento rojo para asar mediano
  17. 3 cebollas medianas
  18. 2 dientes ajo
  19. 1 cucharada salsa de ñoras
  20. 50 ml. tomate frito
  21. 10 gr. azúcar moreno integral
  22. 2 tallos menta fresca
  23. 1 pizca pimienta negra molida
  24. 1 cucharadita garam masala en polvo
  25. Aceite de oliva virgen extra
  26. 2-3 patatas no muy grandes

Steps to make to make Albóndigas de ternera en salsa con guisantes

  1. Poner la carne picada en un bol. Agregar la sal gruesa de roca, la pimienta blanca, el pimentón ahumado de La Vera y pimienta negra la cantidad necesaria. Mezclar los ingredientes.
  2. Pelar los dientes de ajo y picar junto con el perejil lavado ben sacudido. Agregarlas sobre la carne. Agregar poco a poco el pan rallado mezclando bien los ingredientes.
  3. Dejar mezclar los aromas 15 minutos.
  4. Modele las albóndigas entre las palmas de las manos pasadas por la harina. Reservar en un plato.
  5. Asentar una sartén sobre el fuego. Verter abundante aceite de oliva virgen extra y dejar que sube de temperatura. Freír las albóndigas por todos los lados. Reservar en un plato con papel de cocina.
  6. Pelar y picar la cebolla y el ajo.
    Asentar una sartén sobre el fuego y agregar 6 cucharadas de el aceite en cual freímos las albóndigas. Dejar calentar. Agregar la cebolla y el ajo y espolvorear una pizca de sal gruesa de roca. Mezclar de vez en cuando hasta que la cebolla empieza tomar color transparente.
  7. Lavar los pimientos y trocear. Agregarlos sobre la cebolla. Seguir mezclando a menudo.
  8. Echar el tomate frito y la pulpa de ñoras. y el azúcar moreno. Mezclar y dejar cocinar 5 minutos.
  9. Apartar la sartén del fuego y verter las hortalizas pochadas en un bol. Triturar con un brazo batidor. Volver la salsa en la cazuela. Verter poco a poco agua o caldo de carne hasta obtener una salsa ligera.
  10. Cuando empieza hervir agregar las albóndigas. Mezclar y dejar cocinar a fuego medio.
  11. Agregar los guisantes y dejar espesar la salsa y cocinar los guisantes.
  12. Condimentar la salsa con la garram masala en polvo. Dejar cocinar a bajo fuego.
  13. Mientras se cocina las albóndigas, pelar las patatas, cortar en trozos irregulares y freír en abundante aceite de oliva virgen extra (yo pase el aceite de freír las albóndigas por un colador). Sacar las patatas en un plato sobre papel de cocina.
  14. Agregar las patatas fritas en la cazuela y mezclar.
  15. Agregar la menta lavada, cortada en juliana. Mezclar los ingredientes. Ahora es el momento de rectificar de sal y los aromas. Dejar cocinar unos minutos más.
  16. Apartar la cazuela del fuego y emplatar. Si te apetece añade un huevo frito en cada plato y servirla!

As your experience and self-confidence grows, you will find that you have more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet to your individual tastes over time. Whether you intend to offer a dish that utilizes less or more ingredients or is a bit more or less spicy, you can make straightforward changes to accomplish this objective. Simply put, start making your dishes in a timely manner. As for standard food preparation skills for beginners you don't require to discover them yet just if you master some straightforward cooking techniques.

This isn't a complete guide to fast and simple lunch dishes however its excellent something to chew on. Hopefully this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this exceptional food How to Make Favorite Albóndigas de ternera en salsa con guisantes. Thanks so much for reading. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Lentejas con chorizo y morcilla

Lentejas con chorizo, morcilla y costilla