Albóndigas de merluza en salsa José A.Pena

Albóndigas de merluza en salsa José A.Pena

Hey everyone, it's me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Albóndigas de merluza en salsa José A.Pena. One of my favorites. This time, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de merluza en salsa José A.Pena is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It is enjoyed by millions daily. It is simple, it is fast, it tastes yummy. Albóndigas de merluza en salsa José A.Pena is something which I have loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de merluza en salsa José A.Pena, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de merluza en salsa José A.Pena delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de merluza en salsa José A.Pena is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Albóndigas de merluza en salsa José A.Pena using 16 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.

Hoy traigo otra receta de albóndigas de merluza diferente. Las hice para una comensal muy especial y a la que quiero mucho( mi mujer Ana. Ella es una gran cocinera y le debo mucho en todo los aspectos de la vida) Hace algún tiempo, descubrí una manera distinta de comer pescado. Las albóndigas que no son de carne, tiene alguna que otra complicación a la hora de que no se nos abran al freír las y cocinarla. Por ello tenemos que tener la masa en el punto exacto de textura y humedad al hacer las bolas. Trataré de explicar esta receta bonita y entretenida, lo más sencillo posible. Un beso grande Ana María... #memorias

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas de merluza en salsa José A.Pena:

  1. 1 lomo merluza desespinado,1 kg aproximadamente
  2. 4 cucharadas soperas de aceite de oliva virgen extra 50 ml aprox
  3. 4 dientes ajo
  4. 2 cebollas mediana
  5. 1 pimiento rojo
  6. 2 pimientos verdes
  7. 1 zanahoria
  8. Sal y pimienta negra molida
  9. Perejil picado
  10. Harina
  11. 1 huevo fresco
  12. 50 ml Leche entera
  13. 2 rebanadas pan de molde
  14. Pan rallado
  15. 1 litro fumet suave
  16. 1 Copita vino blanco

Steps to make to make Albóndigas de merluza en salsa José A.Pena

  1. Lavamos y quitamos la piel, y espinas de los lomos. La picamos a cuchillo y la ponemos en un recipiente cómodo para mezclar bien. Salpimentamos y le añadimos el perejil picado. Incorporamos el huevo, y el pan empapado en la leche. Picamos muy finamente los ajos y la cebolla. Mezclamos bien y ponemos 2 cucharadas de pan rallado. Volvemos a mezclar bien para obtener una masa con una textura en su punto de humedad idónea. Dejamos en el frigorífico para más adelante.
  2. Lavamos y picamos las verduras en mirepoix (dados pequeños). Doramos los ajos suavemente. Pochamos la cebolla. Añadimos los pimientos. Salpimentamos y salteamos a fuego medio. Cuando tengamos el sofrito incorporamos el tomate y lo dejamos que se cocine bien. Cuando lo tengamos, incorporamos el vino y el fumet. Dejamos que hierva unos minutos a fuego medio. Si queremos podemos pasar un poco el sofrito, una vez tengamos todas las verduras tiernas.
  3. Mientras se termina nuestra salsa de cocinar, hacemos las albóndigas. En este paso hay que tener mucho cuidado...corremos el peligro de que nos entren en la cocina y...perdamos algunas..(lo digo por experiencia). Freímos en aceite caliente, y sin pasarnos de fritura.
  4. Una vez fritas las albóndigas y la salsa en su punto, las incorporamos a la salsa y bajamos el fuego.Dejamos que se cocinen a fuego lento 8 minutos aproximadamente.
  5. Dejamos reposar unos minutos...y listas para emplatar. Gracias y buen provecho

As your experience as well as confidence expands, you will locate that you have extra all-natural control over your diet plan and adapt your diet plan to your personal preferences gradually. Whether you intend to offer a recipe that makes use of fewer or more ingredients or is a bit basically zesty, you can make easy adjustments to achieve this goal. To put it simply, start making your dishes on schedule. When it comes to standard cooking skills for newbies you don't need to learn them however just if you master some straightforward cooking methods.

This isn't a total overview to fast as well as easy lunch dishes but its excellent food for thought. Ideally this will obtain your creative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this special food Recipe of Speedy Albóndigas de merluza en salsa José A.Pena. Thank you very much for reading. I am sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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