Albóndigas de calamar con tacos de arroz con queso y brotes de salicornias

Albóndigas de calamar con tacos de arroz con queso y brotes de salicornias

Hello everybody, it is me, Dave, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Albóndigas de calamar con tacos de arroz con queso y brotes de salicornias. One of my favorites. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de calamar con tacos de arroz con queso y brotes de salicornias is one of the most popular of current trending meals in the world. It's enjoyed by millions every day. It is simple, it is quick, it tastes delicious. Albóndigas de calamar con tacos de arroz con queso y brotes de salicornias is something which I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de calamar con tacos de arroz con queso y brotes de salicornias, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de calamar con tacos de arroz con queso y brotes de salicornias delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de calamar con tacos de arroz con queso y brotes de salicornias is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de calamar con tacos de arroz con queso y brotes de salicornias estimated approx 30/40 minutos.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas de calamar con tacos de arroz con queso y brotes de salicornias using 14 ingredients and 13 steps. Here is how you can achieve that.

Este plato está exquisito y muy sano, así que hay que animarse a cocinarlo.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas de calamar con tacos de arroz con queso y brotes de salicornias:

  1. 400 gramos calamares,
  2. 1 sobre tinta de calamar,
  3. huevo
  4. harina
  5. pan rallado
  6. 1 arroz basmati de vasito,
  7. queso viejo
  8. brotes espárragos de mar o salicornia, 1 bote pequeño
  9. chalotas, 2 pequeñas
  10. sal
  11. cilantro
  12. pimienta
  13. pastillas caldo concentrado de verduras
  14. aceite de oliva virgen extra

Instructions to make to make Albóndigas de calamar con tacos de arroz con queso y brotes de salicornias

  1. Pelamos las chalotas, reservamos una de ellas troceada en un plato aparte y la otra la echamos dentro de la picadora.
  2. Lavamos bien los calamares, troceamos y metemos en la picadora también y picamos sólo un poco.
  3. En una sartén con un poco de aceite de oliva, sofreímos los calamares con chalotas y les ponemos un poquito de sal y pimienta y escurrimos después, pues siempre sueltan un poco de agua y reservamos ese líquido en un bol.
  4. Lavamos el cilantro y lo picamos menudito.
  5. Echamos en un bol el sofrito de calamares escurridos con una cucharadita de harina, el cilantro picado, mezclamos bien y hacemos unas bolas redondas y las vamos poniendo en un plato, (me han salido 12 albóndigas).
  6. Batimos el huevo bien y dejamos en un plato, junto con otro plato con harina y otro con pan rallado y vamos pasando las albóndigas primero por la harina, después por el huevo y por último por el pan rallado y las vamos friendo.
  7. En una cacerola echamos el líquido que escurrimos de sofreír los calamares y echamos la chalota que teníamos reservada y troceada, la pochamos, trituramos y volvemos a echar dentro de la cacerola otra vez y a continuación echamos la bolsita de tinta y cocemos un par de minutos, mezclamos bien y lista la crema.
  8. Mientras, rallamos un poco de queso.
  9. Metemos el vasito de arroz en el microondas un minuto, abrimos y echamos en un bol, junto con el queso rallado y hacemos tacos cuadrados o redondos, ayudándonos de unos pequeños moldes y vamos colocando en los platos, (me han salido 4 tacos rectangulares).
  10. Abrimos el bote de salicornias y escurrimos.
  11. En cada plato colocamos un taco de arroz con queso, 3 albóndigas, rociamos por encima la salsa de chalota con tinta de calamar y ponemos un puñado de salicornias por encima y listo nuestro plato gourmet.
  12. Estos ingredientes son para 4 personas y el tiempo de preparación es de 30/40 minutos.
  13. Este plato es fácil de hacer y quedarás como un rey o una reina haciendo un plato tan exquisito.

As your experience as well as confidence grows, you will locate that you have much more all-natural control over your diet regimen and adjust your diet regimen to your personal preferences in time. Whether you want to offer a dish that uses fewer or more ingredients or is a little bit essentially spicy, you can make simple changes to accomplish this goal. To put it simply, start making your recipes on schedule. As for basic food preparation abilities for newbies you don't need to discover them however only if you master some basic cooking strategies.

This isn't a total overview to fast as well as simple lunch recipes yet its great something to chew on. Ideally this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare delicious dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this exceptional food How to Make Award-winning Albóndigas de calamar con tacos de arroz con queso y brotes de salicornias. Thanks so much for reading. I am sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas en salsa verde

Rollitos de pechuga de pollo con calabacitas y mostaza

Espirales con albóndigas