Albóndigas con salsa de ostras y almendras

Albóndigas con salsa de ostras y almendras

Hello everybody, it's me again, Dan, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Albóndigas con salsa de ostras y almendras. It is one of my favorites. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas con salsa de ostras y almendras is one of the most favored of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions daily. It is easy, it's quick, it tastes yummy. They're nice and they look fantastic. Albóndigas con salsa de ostras y almendras is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas con salsa de ostras y almendras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas con salsa de ostras y almendras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas con salsa de ostras y almendras is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas con salsa de ostras y almendras using 18 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve that.

El otro día vi la receta de las albóndigas con salsa de almendras de nuestra compañera Mari Gálvez y la puse en mi tablón de propósitos con la intención de elaborar su receta. En ése momento, recordé como hace mi mujer las albóndigas de carne (sin la salsa) y pensé en realizar dichas albóndigas de carne junto con una variante de la salsa de almendras de Mari a la que añadí la salsa de ostras.

Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas con salsa de ostras y almendras:

  1. Para las albóndigas:
  2. 1 Kg. carne picada de ternera y cerdo al 50%
  3. 150 gr. pan rallado con ajo y perejil del Mercadona o Consum
  4. 2 yemas de huevo
  5. 25 gr. piñones
  6. Sal, pimienta, nuez moscada, comino
  7. Aceite de oliva
  8. Para la salsa:
  9. 150 gr. cebolla congelada troceada pequeña
  10. 20 gr. ajo congelado troceado pequeño
  11. 150 gr. almendra molida
  12. 1 cucharada sopera harina de trigo
  13. 1 vaso vino blanco
  14. Salsa de ostras (en Mercadona la tienen ya hecha)
  15. Aceite de oliva
  16. Sal
  17. Para comer:
  18. 1 para de barras de pan para mojar en la salsa. ;-)

Steps to make to make Albóndigas con salsa de ostras y almendras

  1. El día anterior, elaboramos las albóndigas: para ello, en un bol mezclamos la carne picada con el pan rallado, una buena pizca de sal, una pizca de pimienta negra (al gusto según nos gusten más o menos sentidas de picante, yo personalmente puse muy poca cantidad ya que lo que pretendo es realzar el sabor de la carne), la nuez moscada, el comino y los piñones. Amasamos todo bien para que quede bien mezclado y añadimos las dos yemas de huevo.
  2. Mezclamos bien, dejamos reposar 20' y con ayuda de una cuchara sopera cogemos la masa de carne y vamos elaborando las albóndigas. Las freímos en abundante aceite.
  3. Al día siguiente, pasamos a elaborar la salsa: para ello, en una sartén, hacemos un sofrito con la cebolla y el ajo. Cuando esté bien dorado, añadimos la almendra molida y vamos removiendo a fuego lento para que no se nos queme. A continuación, echamos la cucharada de harina y continuamos removiendo. Una vez bien mezclado todo, añadimos el vaso de vino blanco y continuamos removiendo. Una vez llegue al punto de ebullición, añadimos parte de la salsa de ostras pero no toda.
  4. Añadimos las albóndigas y lo cubrimos todo con agua. Dejamos que vuelva a llegar a ebullición y volvemos a añadir otro buen chorro generoso de salsa de ostras. Continuamos removiendo hasta que veamos que la salsa reduce y se espesa. Como acompañamiento, se puede servir el plato con unas patatas fritas cortadas a gajos gruesos.

As your experience as well as confidence grows, you will certainly find that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet plan to your personal tastes over time. Whether you want to serve a recipe that makes use of fewer or even more ingredients or is a little more or less spicy, you can make straightforward changes to achieve this goal. To put it simply, begin making your dishes promptly. As for fundamental cooking skills for beginners you do not need to learn them yet only if you master some basic cooking methods.

This isn't a total guide to fast as well as simple lunch recipes yet its excellent something to chew on. Hopefully this will obtain your creative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing a lot of square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Steps to Prepare Speedy Albóndigas con salsa de ostras y almendras. Thank you very much for reading. I am sure you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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