Albóndigas al avecrem

Albóndigas al avecrem

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Albóndigas al avecrem. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas al avecrem is one of the most popular of current trending meals in the world. It's easy, it's quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. Albóndigas al avecrem is something which I've loved my entire life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas al avecrem, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas al avecrem delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Albóndigas al avecrem using 15 ingredients and 14 steps. Here is how you can achieve it.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas al avecrem:

  1. 1 pastilla avecrem
  2. vino blanco
  3. 2 pechugas pollo
  4. jamón picado
  5. 1 cebolla
  6. 2 dientes ajo
  7. perejil
  8. huevos
  9. pan rallado
  10. agua
  11. tomate frito
  12. aceite
  13. sal
  14. pimienta
  15. laurel

Instructions to make to make Albóndigas al avecrem

  1. En primer lugar vamos a preparar las albóndigas, con lo cual lavamos las pechugas y picamos muy a trozos muy menuditos. Se puede hacer en la picadora pero a mi no me gusta la textura que coge picada a máquina,y si alguna vez lo hago con carne ya picada, prefiero escoger la carne y que me la piquen al momento, pero en casa primero hago las pechugas tirillas y con la ayuda de las tijeras de cocina voy troceando muy pequeñito.
  2. En el caso del jamón lo mismo, pero los cacharritos que se vende también nos saca del apuro..
  3. La cebolla y el ajo lo mismo de lo mismo, lo picamos muy pequeñito y en un bol vamos echando todos los ingredientes...
  4. Salpimentamos al gusto, picamos el perejil y agregamos también al bol y una vez todo cogemos los huevos y vamos creando una mezcla
  5. Echamos pan rallado poco a poco hasta crear una masa ni muy dura que luego las albóndigas ahogan ni muy blanda porque si no directamente se nos romperían
  6. A continuación vamos haciendo nuestras pelotas y en abundante aceite bien caliente vamos friendo... La espumadera nos será de gran ayuda ya que se crea bastante espuma y nos costará ver cuando empiezan a dorarse y que no se nos quemen..
  7. En un plato con papel absorbente vamos sacando y reservar...
  8. Luego agregamos un vasito de vino blanco y esperar a que el alcohol reduzca
  9. Luego agregamos las albóndigas y cubrimos con un poco de agua
  10. Por último se echa la pastilla de avecrem desmenuzada, si vemos que a medida que cuecen no se va espesando, se fríe una rebanada de pan y un puñado pequeño de almendras
  11. No lo he puesto añadirle un pelín de leche y unas gotas de limón...
  12. En una olla poner una cucharada de aceite y echar un casco de cebolla, una hoja de laurel opcional, dos cucharadas de tomate frito o fritura de verduras que ya vienen en brick y movemos
  13. Cocidas y fritas, agregar agua o vino y lo molemos en la turmix y agregamos a la olla, para que espese. O harina, aunque la primera opción para mi gusto mejor, además de que da saborcete rico rico...
  14. Y a disfrutar ummm

As your experience and self-confidence expands, you will certainly locate that you have a lot more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet regimen to your personal tastes over time. Whether you intend to offer a recipe that makes use of fewer or even more components or is a bit basically hot, you can make simple adjustments to attain this goal. To put it simply, start making your dishes promptly. As for fundamental food preparation skills for beginners you don't need to learn them however only if you master some straightforward cooking strategies.

This isn't a complete guide to quick as well as very easy lunch dishes but its great food for thought. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family without doing a lot of square meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this special food Recipe of Award-winning Albóndigas al avecrem. Thank you very much for your time. I am confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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