Albóndigas al ajillo
Hello everybody, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Albóndigas al ajillo. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Albóndigas al ajillo is one of the most popular of current trending foods in the world. It's appreciated by millions every day. It is easy, it's quick, it tastes yummy. They're fine and they look fantastic. Albóndigas al ajillo is something which I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas al ajillo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas al ajillo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas al ajillo is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas al ajillo estimated approx 45 minutos.
To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can have Albóndigas al ajillo using 17 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve that.
Esto es lo que pasa cuando juntamos uno de los mejores ingredientes de nuestra gastronomía cómo es el ajo con una de las mejores elaboraciones que tenemos qué son las albóndigas #WekeendTour
Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas al ajillo:
- Para la masa de las albóndigas
- 1 kg carne picada de cerdo o mixta
- 2 huevos
- 4 cucharas pan rallado
- 3 cucharas perejil fresco picado
- 5 dientes ajo
- 3 rebanadas o 45gr de pan
- 1 vaso o 250 ml de leche
- Sal, pimienta, harina para rebozar y aceite para freír
- Para la salsa o el ajillo
- 2 cabezas ajo que tendrán aproximadamente unos 20-25 dientes
- 1 vaso o 250 ml de vino blanco
- Agua
- 1 pastilla caldo concentrado de pollo
- 2 cucharas colmadas de perejil fresco picado
- Aceite, sal
- 3 patatas grandes y aceite para freír opcional
Instructions to make to make Albóndigas al ajillo
- Quitamos el centro de los ajos, cortamos el pan en cuadradios pequeños, a continuación en un vaso triturador ponemos los huevos, los ajos, el perejil, la leche, el pan, una pizca de sal pimienta, y lo trituramos
- En un recipiente amplio ponemos la carne, añadimos el triturado, el pan rallado, sal y mezclamos hasta que quede uniforme y repartido
- Una vez la tengamos, si disponemos de tiempo dejaremos reposar en la nevera 2 horas, si no disponemos de tiempo las podemos hacer al instante
- Boleamos las albóndigas, las pasamos por harina y las freímos en abundante aceite a fuego fuerte
- Las damos la vuelta de vez en cuando y las tostamos, después las pondremos en un escurridor y reservamos
- Sacamos de las cabezas de ajos los dientes los pelamos les quitamos el tallo del centro y los picamos en cuadraditos pequeños, ponemos un fondo de aceite en una olla, añadimos los ajos picados ponemos el fuego medio-bajo y removemos hasta que se doren un poco
- Una vez estén dorados añadiremos el vaso de vino blanco y dejaremos que reduzca un par de minutos
- Añadimos las albóndigas que teníamos reservadas, añadimos agua hasta cubrirlas (en mi caso he añadido tres vasos de agua) y la pastilla de caldo concentrado
- Subimos el fuego hasta que hierva y dejamos que la salsa reduzca removiendo de vez en cuando, por último ajustamos de sal si lo necesita añadimos el perejil fresco picado y dejaremos hervir 1 o 2 minutos más
- Como opcional mientras se cuecen las albóndigas puedes freír unas patatas cuadradas aparte y añadir las en el plato
As your experience and also self-confidence expands, you will certainly locate that you have extra all-natural control over your diet plan and also adapt your diet plan to your personal preferences in time. Whether you intend to serve a dish that makes use of fewer or even more components or is a bit more or less spicy, you can make basic changes to attain this objective. In other words, start making your dishes on time. As for basic food preparation skills for beginners you don't require to learn them yet just if you master some straightforward cooking methods.
This isn't a complete overview to fast as well as simple lunch recipes yet its good something to chew on. Hopefully this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing way too many square meals on your trip.
So that's going to wrap it up for this exceptional food How to Prepare Award-winning Albóndigas al ajillo. Thank you very much for your time. I'm sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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