Pasta con Albóndigas Veganas y Salsa de Tomate al Estilo hindú

Pasta con Albóndigas Veganas y Salsa de Tomate al Estilo hindú

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Pasta con Albóndigas Veganas y Salsa de Tomate al Estilo hindú. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Pasta con Albóndigas Veganas y Salsa de Tomate al Estilo hindú is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It is appreciated by millions daily. It is easy, it's fast, it tastes delicious. They are nice and they look fantastic. Pasta con Albóndigas Veganas y Salsa de Tomate al Estilo hindú is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Pasta con Albóndigas Veganas y Salsa de Tomate al Estilo hindú, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pasta con Albóndigas Veganas y Salsa de Tomate al Estilo hindú delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pasta con Albóndigas Veganas y Salsa de Tomate al Estilo hindú is 4 Raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pasta con Albóndigas Veganas y Salsa de Tomate al Estilo hindú estimated approx 1 hora.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Pasta con Albóndigas Veganas y Salsa de Tomate al Estilo hindú using 26 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Aquí os dejo otra idea para el #menúsemanal , esta vez un Almuerzo ideal para el día #vegano , donde cocinaremos un plato de Pasta con Albóndigas de legumbres, Espinacas y una Salsa con toque hindú y cacahuetes... Toda una delicia!!!🤤🤤
Espero que la podáis probar y me digáis vuestra opinión!!!😊😊 Un abrazote 😘😘😘

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pasta con Albóndigas Veganas y Salsa de Tomate al Estilo hindú:

  1. Para hacer las Albóndigas:
  2. 125 grs Espinacas
  3. 1 Cucharada Aceite, utilicé AOVE
  4. 1 Cucharada Salsa de Soja
  5. 250 grs Alubias cocidas, utilicé Rojas
  6. 1 Cucharadita Pimentón Picante
  7. 1/2 Cucharada Cúrcuma
  8. 1/2 Cucharadita Pimienta Blanca
  9. 2 Cucharadas Harina, utilicé de Trigo
  10. al gusto Sal
  11. Harina extra
  12. Aceite para pincelar
  13. Para hacer la Salsa de Tomate:
  14. 1 Cebolla mediana
  15. 3 Dientes Ajo
  16. Aceite al gusto, utilicé AOVE
  17. 400 grs Tomate triturado
  18. 1 Cucharadita Azúcar y otra de Canela
  19. 1/2 Cucharada Comino molido
  20. 1 Cucharada Zumo de Limón
  21. 100 ml Crema de Coco
  22. 4 Cucharadas Cilantro
  23. ---------------
  24. 300 grs Pasta, utilicé Macarrones
  25. 50 grs Cacahuetes picados
  26. Cilantro para espolvorear

Steps to make to make Pasta con Albóndigas Veganas y Salsa de Tomate al Estilo hindú

  1. Lavamos, escurrimos y sofreímos las Espinacas con Aceite y Salsa de Soja durante 2-3 minutos. Dejamos enfriar.
  2. En un bol colocamos las Alubias, Espinacas salteadas, Pimentón Picante, Cúrcuma, Pimienta Blanca, Sal y 2 Cucharadas de Harina. Mezclamos y pasamos por la trituradora.
  3. Precalentamos el Horno a 200°C con calor arriba, abajo y Aire Rotativo. Forramos y engrasamos la bandeja de horno.
  4. Añadimos a la mezcla la Harina suficiente para que no se pegue la masa en las manos mientras elaboramos las Albóndigas (utilicé 4 Cucharadas de Harina). Las colocamos en la bandeja de Horno y las pintamos con Aceite. Horneamos durante 15 minutos. Reservamos.
  5. Pelamos y picamos la Cebolla y Ajos. Salteamos con Aceite a fuego medio durante 3 minutos. Después echamos el Tomate triturado. Cocinamos 5 minutos más y añadimos el resto de ingredientes: Azúcar, Canela, Comino, Zumo de Limón, Crema de Coco y las Albóndigas. Removemos y damos una última cocción de 5 minutos. Agregamos el Cilantro y reservamos.
  6. Hervimos la Pasta según el fabricante. Yo cociné los Macarrones en agua hirviendo y Sal durante 10 minutos. Escurrimos y echamos un chorrito de Aceite para que no se peguen.
  7. Y... ¡¡Listo!!!😉😉 Colocamos los macarrones en el plato, encima las Albóndigas con Salsa y espolvoreamos Cilantro y Cacahuetes picados 🤩🤩. Y damos un calentón en el microondas si estuviera frío.
    También podéis mezclar todos los ingredientes y servir directamente. 👍👍 Espero que os guste!!!😘😘😘

As your experience and also self-confidence expands, you will find that you have a lot more all-natural control over your diet plan and adjust your diet to your individual tastes over time. Whether you want to serve a dish that uses fewer or even more ingredients or is a little bit essentially spicy, you can make straightforward modifications to accomplish this objective. To put it simply, start making your recipes on time. As for basic food preparation skills for newbies you do not require to discover them but only if you understand some straightforward cooking techniques.

This isn't a total overview to quick and also easy lunch dishes however its great food for thought. With any luck this will get your imaginative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your household without doing way too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this exceptional food How to Prepare Any-night-of-the-week Pasta con Albóndigas Veganas y Salsa de Tomate al Estilo hindú. Thank you very much for reading. I am confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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