Albóndigas en salsa de cebolla con patatas guarnición y tomates

Albóndigas en salsa de cebolla con patatas guarnición y tomates

Hey everyone, it is Drew, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Albóndigas en salsa de cebolla con patatas guarnición y tomates. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas en salsa de cebolla con patatas guarnición y tomates is one of the most popular of current trending meals on earth. It is appreciated by millions every day. It's simple, it is fast, it tastes yummy. They're nice and they look fantastic. Albóndigas en salsa de cebolla con patatas guarnición y tomates is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa de cebolla con patatas guarnición y tomates, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa de cebolla con patatas guarnición y tomates delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas en salsa de cebolla con patatas guarnición y tomates is 6 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas en salsa de cebolla con patatas guarnición y tomates estimated approx 60 minutos.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas en salsa de cebolla con patatas guarnición y tomates using 19 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve that.

Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas en salsa de cebolla con patatas guarnición y tomates:

  1. 3 cebollas dulces
  2. 1 kilo carne picada mixta
  3. 3 zanahorias
  4. 1 copa vino blanco
  5. 4 trozos pan duro
  6. Leche
  7. Romero
  8. Hierbas provenzales
  9. Pimienta negra
  10. Sal
  11. 3 hojas laurel
  12. Aceite de oliva
  13. 2 tomates maduros
  14. 4 ajos
  15. Patatas de guarnición una malla
  16. Mantequilla
  17. Albahaca seca
  18. 1 litro caldo de verduras
  19. 1 huevo

Instructions to make to make Albóndigas en salsa de cebolla con patatas guarnición y tomates

  1. Primero picamos las cebollas en juliana. Incorporamos a una olla junto con el aceite las hierbas provenzales el romero la hojas de laurel y un poco de sal.
  2. Sofreímos mucho la cebolla hasta que esté muy tostada, no tengáis miedo por si parece que se quema.Una vez está tostada desglasamos con vino blanco.
  3. Seguidamente cuando se evapore el alcohol incorporamos caldo se verduras (puede ser una pastilla de caldo). Un litro de exactamente.
  4. Seguidamente incorporamos la zanahoria picada al caldo. Dejamos que hierva.
  5. El pan duro lo hemos hidratado con la leche en un plato.
  6. Una vez está el pan hidratado en cuenco grande lo incorporamos junto con la carne un huevo sal y pimienta para hacer las albóndigas.
  7. La patas de guarnición precalentamos el horno. En un cazo derretimos mantequilla aceite Romero, albahaca y la hierbas provenzales y los ajos chafados y reservamos.
  8. En una fuente colocamos las patatas junto con el tomate y le ponemos los ingredientes del cazo caliente y lo tapamos con papel de aluminio y al horno 30 minutos a 160 grados.
  9. Con paciencia vamos dándole forma a las albóndigas para hacerlas muy uniformes. Ponemos un cazo con aceite caliente y las freímos un poco para que queden crujientes por fuera y crudas por dentro. Seguidamente las sacamos y las ponemos con papel absorbente
  10. Incorporamos las albóndigas en la salsa 10 minutos. Una vez estén retiramos con cuidado y reducimos la salsa. Una vez esté la salsa trituramos con la turmix. Seguidamente incorporamos las albóndigas en la súper salsa.
  11. Sacamos las patatas del horno y emplatamos con las albóndigas. Bon appétit.❤❤❤🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈👩‍🍳

As your experience and confidence expands, you will locate that you have much more all-natural control over your diet and adjust your diet to your personal preferences with time. Whether you want to serve a recipe that makes use of less or even more active ingredients or is a little more or less hot, you can make simple modifications to accomplish this goal. In other words, start making your recipes on schedule. As for basic cooking abilities for novices you don't require to discover them yet just if you master some basic food preparation techniques.

This isn't a complete overview to fast and also very easy lunch dishes but its great food for thought. Ideally this will obtain your creative juices moving so you can prepare tasty meals for your household without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Homemade Albóndigas en salsa de cebolla con patatas guarnición y tomates. Thanks so much for your time. I am sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Lentejas con chorizo y morcilla

Lentejas con chorizo, morcilla y costilla