Albóndigas con dos salsas
Hello everybody, it's Jim, welcome to our recipe page. Today, we're going to prepare a special dish, Albóndigas con dos salsas. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas con dos salsas is one of the most favored of current trending meals in the world. It's appreciated by millions daily. It is simple, it is fast, it tastes delicious. They're nice and they look fantastic. Albóndigas con dos salsas is something that I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas con dos salsas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas con dos salsas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Albóndigas con dos salsas using 20 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.
Se ve que tendría ganas de entretenerme, ;)
Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas con dos salsas:
- Para las albóndigas:-
- 300 Gr carne picada de ternera
- 200 Gr carne magra de cerdo (o 2 butifarras)
- Sal
- Pimienta
- 1 Huevo crudo
- Pan rallado
- 1 Ajo
- Perejil
- Sal
- Harina
- Aceite de freír
- Para las salsas:-
- 1 Pimiento del piquillo
- 1/2 vaso vino blanco
- 200 Ml Nata para cocinar
- 1 Cebolla grande
- 2 Hojas Laurel
- Sal
- Aceite de oliva
Instructions to make to make Albóndigas con dos salsas
- Pondremos en una sartén aceite de oliva y la cebolla cortada pequeña que así se terminara antes de hacer, y la pondremos a pochar a fuego bajo, pondremos las hojas de laurel y sal, mientras se pocha la cebolla haremos las albóndigas.
- En un bol vamos a poner la carne picada de ternera y la de magro de cerdo también picada y haremos un pequeño volcán con un agujero en su interior para proceder a poner el resto de ingredientes, el huevo lo pondremos entero (sin cáscara por supuesto), un poco de pan rallado, el ajo muy picado o en su defecto, ajo en polvo, un puñado de perejil muy picado, y un poco de sal.
- Cuando lo tengamos todo puesto en el bol, lo mezclaremos todo muy bien, y como no se tarda nada, cuando ya estemos procederemos a hacer las albóndigas, cuando estén terminadas las pasaremos por harina y las freiremos en aceite caliente para reservarlas cuando estén fritas.
- Cuando la cebolla ya este pochada subimos el fuego y agregaremos el vino para dejar que reduzca a fuego fuerte, evaporado el vino dejando un poco para dar sabor agregaremos la nata, dejamos que reduzca y lo separamos del fuego.
- Pondremos todo en la batidora y hacemos la salsa, terminada esta, separamos la mitad y la reservamos, con el resto agregamos el pimiento del piquillo y seguimos batiendo para que cambie de sabor y color, así tendremos las dos salsas para decorar el plato de las albóndigas.
- NOTA: Si la salsa de color nos gusta más roja y con más sabor le agregamos otro pimiento del piquillo y lo batimos bien.
- Nos podemos atrever a hacer la salsa para cualquier tipo de pasta hervida?, yo creo que si, esta fantástica acompañada de un poco de jamón York picado y pasado un poco por la sartén, simplemente para evaporarle el agua de su cocción.
As your experience and also confidence expands, you will certainly find that you have much more natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your individual preferences with time. Whether you intend to offer a recipe that makes use of less or even more components or is a bit more or less spicy, you can make straightforward changes to accomplish this goal. To put it simply, begin making your dishes promptly. As for standard food preparation abilities for newbies you do not need to discover them however just if you grasp some straightforward food preparation techniques.
This isn't a complete guide to quick and very easy lunch dishes yet its good something to chew on. With any luck this will certainly get your creative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your household without doing too many square meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this special food Simple Way to Make Homemade Albóndigas con dos salsas. Thanks so much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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