Albóndigas al comino con níscalos y acelgas
Hey everyone, it's Louise, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Albóndigas al comino con níscalos y acelgas. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas al comino con níscalos y acelgas is one of the most popular of current trending foods in the world. It is appreciated by millions every day. It's simple, it's fast, it tastes delicious. Albóndigas al comino con níscalos y acelgas is something which I have loved my whole life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas al comino con níscalos y acelgas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas al comino con níscalos y acelgas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas al comino con níscalos y acelgas is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can have Albóndigas al comino con níscalos y acelgas using 17 ingredients and 11 steps. Here is how you cook it.
Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas al comino con níscalos y acelgas:
- 500 gr carne picada mezcla
- 1 huevo
- 1 c.p. cebolla en polvo
- 1 c.p. ajo en polvo
- 2 c.p. comino
- 3 c.s. pan rallado
- 1/2 manojo acelgas
- 7-8 níscalos
- 2 cebollas caramelizadas
- 1 diente ajo
- 1 c.p. ñora granulada
- 1 c.p. pimentón de la Vera
- 50 ml vino blanco
- 1 tomate triturado
- Fondo de ave
- Piñones y orégano
- Harina
Instructions to make to make Albóndigas al comino con níscalos y acelgas
- Primero vamos a hacer las albóndigas. Yo utilizo una mezcla de la misma cantidad de carne magra de cerdo, papada y ternera.
- La mezclamos con el huevo, el ajo y cebolla en polvo, comino y pan rallado. Añadimos sal y pimienta al gusto. Mezclamos bien hasta que esté todo integrado. Si veis q falta más pan rallado vais poniendo poco a poco. Guardamos en la nevera una media hora.
- Después boleamos la carne en porciones de unos 30 o 35 gramos o como os guste. Las enharinamos ligeramente y las doramos a fuego fuerte en una sartén o cazo. Reservamos en papel absorbente.
- Por otro lado, limpiamos y cortamos en trozos de bocado los níscalos y los salteamos a fuego vivo en una cazuela con los ajos picaditos. Reservamos.
- En esa cazuela, ya a fuego medio-bajo, ponemos la cebolla caramelizada y la ñora y el pimentón. Removemos y lo dejamos 1 o 2 minutos. Agregamos el tomate y el vino. Dejamos que se seque.
- En ese momento, añadimos las acelgas bien limpias y troceadas con un poco de sal y dejamos que se evapore todo el agua que contengan y se integre en el sofrito.
- Agregamos fondo de ave y subimos el fuego para formar una salsita. Añadimos las albóndigas y las setas y dejamos que se cueza todo junto en un chup chup suave. Vamos comprobando el nivel de líquido añadiendo más fondo si fuera necesario, pero como siempre, se trata de una salsita espesa no una sopa 😜.
- Lo dejamos cocer tapado unos 35 o 40 minutos o hasta que veais que las albóndigas están tiernas. Al final de la cocción, cuando ya se haya reducido la salsa, rectificamos de sal y pimienta.
- Ya está, aunque a mi estos guisos me gusta dejarlos de un día para otro. Luego solo hay que regenerarlo a fuego suave y listos.
- Para servir espolvoreamos un poco de orégano y unos piñones tostados si tenéis. Espero que os guste.
As your experience and self-confidence grows, you will discover that you have more all-natural control over your diet plan and adjust your diet plan to your individual tastes gradually. Whether you want to offer a dish that makes use of fewer or even more active ingredients or is a little more or less hot, you can make easy adjustments to achieve this objective. In other words, start making your dishes on schedule. When it comes to standard food preparation abilities for novices you don't require to learn them yet only if you understand some straightforward food preparation methods.
This isn't a full overview to fast and simple lunch recipes but its great something to chew on. With any luck this will get your creative juices moving so you can prepare tasty meals for your household without doing way too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up with this special food Recipe of Any-night-of-the-week Albóndigas al comino con níscalos y acelgas. Thank you very much for reading. I am sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment