Albóndigas de pescado en salsa

Albóndigas de pescado en salsa

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Albóndigas de pescado en salsa. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de pescado en salsa is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's enjoyed by millions daily. It is easy, it is quick, it tastes delicious. Albóndigas de pescado en salsa is something which I've loved my entire life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de pescado en salsa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de pescado en salsa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Albóndigas de pescado en salsa using 24 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas de pescado en salsa:

  1. 2 lomos pescada congelada
  2. 1 hoja laurel
  3. 1 zanahoria
  4. 1/4 cebolla
  5. 2/3 dientes ajo
  6. 1 rebanada pan
  7. perejil
  8. aceite de oliva virgen extra
  9. harina
  10. huevos
  11. pan rallado
  12. sal
  13. pimienta
  14. agua
  15. Para la salsa:
  16. 1 cebolla
  17. 1 pimiento hermoso o 2 pequeños
  18. 2 tomates
  19. 2/3 dientes ajo
  20. 1 chorreón vino blanco
  21. sal
  22. pimienta
  23. perejil
  24. rodajas pan

Steps to make to make Albóndigas de pescado en salsa

  1. Llevamos a ebullición una olla con agua, laurel, sal, zanahoria y un poco de cebolla, añadimos el pescado y sólo lo dejamos 1 minuto. Esto dependerá del pescado que hayamos elegido, el mío al ser congelado (previamente lo he descongelado), es suficiente con ese minuto. Si optáis por uno fresco o muy grueso lo dejais un poco más pero sólo lo suficiente para que se cueza un poquito ya que después se terminarñá de hacer y no queremos que nos quede pasado y seco. Dejamos enfriar y desmenuzamos con l
  2. Lo ponemos en un bol y añadimos una rebanada de pan previamente remojada en leche, ajo y perejil picado, sal, pimienta y un huevo. Mezclamos bien y vamos incorporando un poco de pan rallado hasta que tenga una buena textura para poder hacer las albóndigas. Con las manos húmedas tomamos porciones de la masa y hacemos albóndigas, pasamos por harina, pan rallado y huevo y freímos ligeramente en una sartén con aceite. Reservamos.
  3. Preparamos las salsa en una sartén con aceite de oliva virgen extra en la que empezamos a pochar la cebolla picadita y el pimiento, a continuación añadimos los ajos, seguidamente el tomate y dejamos pochar. Salpimentamos. Añadimos unas rodajas de pan tostado y un chorreón de vino blanco. Dejamos unos minutos que se evapore el alcohol y pasamos por la batidora para tener una salsa.
  4. En una cacerola vertemos la salsa y las albóndigas, añadimos perejil picado y dejamos unos minutos, 4/5, no más porque el pescado necesita poca coción. Servimos con un hilo de aceite de oliva virgen extra, solas, acompañadas de arroz, patatas, ensalada...

As your experience and also confidence expands, you will discover that you have much more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet to your individual tastes in time. Whether you want to serve a dish that makes use of less or more components or is a bit basically zesty, you can make easy adjustments to accomplish this goal. Simply put, begin making your dishes promptly. When it comes to basic cooking skills for beginners you don't require to learn them however just if you master some simple cooking techniques.

This isn't a complete guide to quick and also easy lunch recipes however its great something to chew on. Ideally this will get your innovative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family members without doing way too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Ultimate Albóndigas de pescado en salsa. Thank you very much for reading. I'm confident you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas en salsa verde

Rollitos de pechuga de pollo con calabacitas y mostaza

Espirales con albóndigas