Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón
Hello everybody, it's Brad, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón. One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is appreciated by millions every day. It's simple, it is quick, it tastes yummy. They are nice and they look wonderful. Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón is something that I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón is 3 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón estimated approx 45 min aprox.
To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón using 17 ingredients and 11 steps. Here is how you cook it.
En estos tiempos, muchos sufren porque quieren ante el quedarse en casa. Son tiempos de reflexión, de alejarnos de las prisas del diario acontecer y de acercarnos a lo natural. Esta receta, como la mayoría de mis recetas es sin ingredientes artificiales (No al puré enlatado, no a los consomés en polvo).
Espero disfruten preparar esta receta y los sabores, así como espero disfruten la Bendición de poder estar en casa sin prisa.
Dios les Bendiga 🙏🏻🚲🌵🇲🇽🙏🏻
#Salado
Ingredients and spices that need to be Take to make Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón:
- 4 calabacitas grandes cortadas a la mitad a lo largo
- 2 dientes ajo finamente picados
- 1/2 cebolla mediana, finamente picada
- 200 gr tocino en cuadritos
- 250 gr carne molida o jamón
- 2 cucharadas aceite de oliva
- 1/4 pimiento rojo picado en cuadritos
- al gusto sal de grano de Cuyutlán
- 200 gr queso manchego
- al gusto pimienta negra molido fino
- al gusto perejil en polvo
- Para el Caldillo
- al gusto comino molido
- 3 jitomates medianos
- 1/4 cebolla
- 1 diente ajo
- al gusto sal de grano de Cuyutlán
Steps to make to make Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón
- Lavamos muy bien las calabacitas y cortamos las puntas de ambos lados.
- Se retiran las semillas de las calabacitas, se pican (las semillas) finamente y se apartan
- Se colocan las calabacitas en un molde para hornear. (Yo coloque 4 mitades en un molde y 4 en otro porque nuestro horno es pequeño)
- Para el relleno, en un sartén caliente ponemos un poco de aceite de oliva y agregamos el tocino, la carne molida o el jamón. Poner solo un poco de sal.
- Frito el tocino y el jamón, incorporamos la cebolla, el ajo y el pimiento dejando a fuego medio durante 3 minutos. Añadir el comino, el perejil y la pimienta. Revolver muy bien. (No tenía Pimiento Rojo y le agregué uno naranja y otro verde).
- Es momento de incorprar la pulpa de las calabacitas bien picadita mezclando todo. Dejamos cocer hasta que se seca el líquido revolviendo de vez en cuando. Rectificamos sabor tomando en cuenta que el caldillo llevará su sazón y que el queso también suelta su propia sal.
- Ya preparado el relleno lo colocamos en el hueco de las calabacitas.
- Espolvoreamos el queso rallado sobre las calabacitas.
- Para finalizar bañamos las calabacitas con el caldillo.
- Lo metemos al horno precalentado 10 minutos y horneamos por 10 minutos o hasta que gratine el queso (Según el gusto).
- Listas para servir y deleitar nuestro paladar. Acompañado con un refrescante y natural té helado de hierbabuena.
As your experience and also confidence grows, you will certainly find that you have extra all-natural control over your diet plan and also adapt your diet to your individual preferences with time. Whether you want to offer a recipe that uses less or even more components or is a little bit more or less hot, you can make simple changes to achieve this goal. Simply put, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to basic food preparation skills for novices you don't need to discover them yet just if you grasp some basic cooking techniques.
This isn't a complete overview to quick and also very easy lunch recipes but its great something to chew on. With any luck this will certainly obtain your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family without doing too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this special food Steps to Prepare Quick Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón. Thank you very much for reading. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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